Workshops


Latinize verzorgt diverse dansworkshops voor dames voor vrijgezellenfeesten, vriendinnen uitjes, teamuitjes etc. Wil je gezellig met een aantal dames ondermekaar lekker los gaan, veel lachen, sexy danspasjes leren? Dat kan allemaal tijdens onze Latinize Workshops. Wilt u uw workshop uitbreiden met een welkomst cocktail, nachos of een diner? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Reggaeton Workshop (60 MIN 19,50 p.p.)

Reggaeton workshop
Waan je in het Carische gebied, dansend aan zee met zon, strand en palmbomen tijdens deze opzwepende workshop onder leiding van een echte Latina docente. De reggaeton is een vrouwelijke, stoere en sexy dans afkomstig uit het Caribisch gebied. Geschikt voor alle dames die graag soepele en opzwepende lichaamsbewegingen willen leren. Deze mooie en makkelijk aan te leren bewegingen benadrukken op een sensuele wijze de vrouwelijkheid van iedere vrouw.. Door een duidelijke uitleg van de docente kan elke dame het leren. De workshop wordt afgesloten met een reggaetonchoreografie. Hiermee kunnen alle dames gegarandeerd indruk maken op de dansvloer!

 

Burlesque Workshop (60 MIN 19,50 p.p.)

Latinize burlesque workshop
Verleg je grenzen, doe iets uitdagends, iets nieuws... Burlesque dancing... sexy voelen met glitter & glamour, het teasen en theaterspel, de humor en de zelfspot...?! Het komt allemaal aan bod tijdens de Burlesque workshop. Je leert van een echte Burlesque Lady alle basisbeginselen met allerlei attributen als lange zwarte satijnenhandschoenen, mooie verenwaaiers etc. Voel je supervrouwelijk en zelfverzekerd! Uiteraard sluiten we af met een spetterende burlesque act.

 

Gogo Workshop (60 MIN 19,50 p.p.)

Gogo workshop
Deze energieke gogodans workshop is super energieke en krachtig! De gogodans kent een aantal belangrijke basis bewegingen in combinatie met veel krachtige armbewegingen, sexy heupbewegingen en zwoele expressie. Een professionele gogo danseres zal de nodige technieken op een leuke en eenvoudige manier uitleggen. De workshop wordt afgesloten met een sexy gogo choreografie.

Vrijblijvende Offerte

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Workshoparrangementen

Vraag naar de uitgebreide workshoparrangementen.