Diensten

PROMOTIE MEDEWERKERS

Onze ervaren promotiemedewerkers weten hoe de branche in elkaar zit, zijn communicatief, overtuigend, spontaan en vriendelijk. Wij kunnen zorgen voor een totale (merk)belevenis, een uniek promotie concept of een opvallend promotieteam om zo het gewenste resultaat te behalen. Komt er ook logistiek en opslag aan te pas bij uw promotie? Uiteraard is dat geen probleem. Voor zowel éénmalige, doorlopende als landelijke promotiecampagnes zit u bij ons goed. Onze stralende medewerkers zijn uw marketingtool en uw visitekaartje.

FLYER DAMES  .  PROMOTIE DAMES  .  SAMPLING DAMES  .  HOSTESSEN  .  GRID GIRLS  .  MERK MODELLEN  .  MEDIA MODELLEN  .  PRINT MODELLEN  .  FOTOMARKETING   .   MARKETING CONCEPTEN

 

 

 
ONDERSTEUNEND PERSONEEL

Opzoek naar ervaren en hardwerkend horecapersoneel, vriendelijk en gastvrij beurspersoneel of een assistente die weet van aanpakken en aansturen? Wij  leveren vanaf zowel één tot grotere aantallen gekwalificeerd en flexibel personeel per event.

 

FESTIVALPERSONEEL  .  HORECAPERSONEEL .  BEURSPERSONEEL  .  ASSISTENTES


 

ENTERTAINMENT

Bent u opzoek naar een mooie, stijlvolle en spectaculaire invulling van uw event? Dan kunnen wij daarvoor zorgen. Wie houdt nou niet van glitter & glamour! Latinize verzorgt diverse vormen van entertainment, dat extra pit en exclusieve allure brengt aan uw event. Onze mooie, professionele en energieke dames zijn een lust en plezier voor het oog tijdens uw event. Samen met u selecteren wij de juiste dames, de juiste diensten en een unieke (handgemaakte) styling voor de gewenste invulling van uw event.

 

CANDYGIRLS  .  SHOTGIRLS .  CHAMPAGNEDAMES  .  PARTYROCKIN’GIRLS  .   PARTYPICTUREGIRLS  .  SAMBADANSERESSEN  .  DANSERESSEN  .  ACTS  .  CONCEPTEN

 

Vrijblijvende Offerte

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Klanten die u voor waren:

Holland Casino
Jaarbeurs Utrecht
Royal Agio Cigars Europa
INHolland
Extrema Outdoor