Wie zijn wij

Welkom bij Latinize Dance & Entertainment, wij zijn een ervaren en creatief entertainmentbureau. Wij bieden u enthousiaste, spontane en communicatieve medewerkers. Van opvallende promotiemedewerkers, stralende hostessen tot zinderende entertainment acts. Onze diensten zijn voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten inzetbaar.

Team

Het team van Latinize bestaat uit mooie, intelligente en gemotiveerde dames. We kennen al onze mederwerkers goed en zetten voor elke opdracht gekwalificeerde medewerkers in waar u ze nodig heeft. Er is bij elke opdracht altijd een coordinatrice aanwezig als schakel tussen u en de medewerkers. Uit ervaring weten wij dat dit prettig werkt voor zowel de klant als de medewerkers om slechts een aanspreekpunt te hebben.

Missie & visie

Samen met u lopen wij alle stappen door om een perfect resultaat te bereiken naar uw beoogde doel. Heeft u een specifiek thema of imago gekoppeld aan uw event, product of bedrijf? Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw thema of imago geheel tot uiting komt tijdens uw event. Wij denken graag met u mee over zaken als: welke diensten toegevoegde waarde brengen aan uw event, welke dames het beste ingezet kunnen worden, wat voor styling het beste past en de planning. Met veel aandacht en passie brengen wij onze medewerkers en klanten samen, zodat we ook tijdens het event samen het beoogde resultaat behalen en een onvergetelijke indruk en unieke (merk)beleving maken.

Klanten die u voor waren:

Salsa Breeze

Holland Casino
Jaarbeurs Utrecht
Royal Agio Cigars Europa
INHolland
Extrema Outdoor

Evenementen

Wilt u ook Latinize diensten tijdens uw evenement?