GET TO KNOW US !

Binnen Latinize werken we met een gevarieerd team aan docenten met allemaal hun eigen danservaring en kracht.

Lees hieronder hun verhaal. 

 

 

 

– JEFFREY –

Ook wel bekend als “jevvyjev”. Ik ben een ’90’s kid (28 jaar oud), geboren in Eindhoven en dans al sinds mijn 14e. Mijn motto was toen al : “alles of niets”. Daarmee heb ik veel mooie stappen gemaakt zoals het meedoen aan meerdere grote danswedstrijden (World of Dance, UDO), dansprogramma’s op tv en als achtergronddanser opgetreden met verschillende bekende Amerikaanse artiesten. 

Gezien mijn ervaring in de danswereld wil ik andere (startende) dansers graag helpen bij hun ontwikkeling en groei. Dit geldt voor de reguliere danslessen, maar ook in de demoteams die ik train.  Ik  wil mensen de kans bieden om samen te komen in een gezonde, sfeervolle omgeving waar we allemaal dezelfde passie kunnen delen.

Ik vind het belangrijk dat mensen met een lach en goed gevoel naar huis gaan na het volgen van mijn lessen!

 

 

– ISABELLE –

Ik ben 31 jaar oud en inmiddels al heel wat jaartjes aan het dansen! Sinds mijn 17e ben ik begonnen bij Latinize. Eerst al cursist, toen als docent en sinds 2016 als eigenaresse. Sinds 2017 zijn Jeffrey en ik samen de dansschool gaan runnen. In het verleden was ik naast de danslessen ook regelmatig als latin entertainer/stagedancer te vinden op verschillende grote festivals als Lakedance, Extrema, Solar en niet te vergeten: SALSA BREEZE!

Afrodance en Reggeaton zijn de stijlen waar ik het meest van kan genieten. In mijn lessen ligt de focus op energie, plezier en het delen van een passie.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn/haar manier te kunnen groeien en ontwikkelen. Daarnaast is mijn motto; als je niet gezweet hebt, heb ik als docent niet hard genoeg mijn best gedaan! Ik wil graag dat iedereen met een fijn en voldaan gevoel naar huis gaat.

 

 

 

– KIMBERLEY –

Ik ben 25 jaar oud en dans nu twee jaar met veel plezier bij Latinize! Als klein meisje ben ik begonnen met jazzballet, later volgden hiphop, afrodance en salsa.

In de lessen vind ik het leuk om pasjes uit verschillende stijlen terug te laten komen zodat we altijd weer iets nieuws doen. Wel met de hoofdletter F van Feminine natuurlijk!

Of je nou nog nooit hebt gedanst of al een beetje ervaring hebt, iedereen is welkom! In mijn les vind ik een veilige en open sfeer belangrijk. Plezier maken en jezelf sexy en mooi mogen voelen, daar gaat het om tijdens de lessen Feminine beginners! 

 

 

– BRITT –

Ik ben 22 jaar en woon in Eindhoven. Als klein meisje kon ik niet stoppen met bewegen op liedjes van K3. Na wat oefenen kon ik dit ‘dansen’ noemen.

Vanaf mijn 17e ben ik intensiever gaan trainen en daarnaast ook les gaan geven. Tot op de dag van vandaag volg & geef ik training.
Zo ook bij Latinize : hier verzorg ik de female-hiphop lessen met heel veel liefde & plezier!

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de dansers zich veilig voelen & zichzelf durven te zijn. Beide zijn in mijn ogen voorwaardelijk aan het kunnen leren & groeien. Hierbij hoort het uit je comfort-zone gaan en het daarbij durven maken van fouten.

Het stellen van vragen in de les & jezelf durven uiten. Voor mij als docente staat voorop dat we SAMEN genieten & plezier maken. Tijdens de training spreken we één gezamenlijke danstaal in verschillende kleuren, net zoals vroeger: K3 – hand in hand, oog in oog , alle kleuren van de regenboog!